Dvě vítězství a jedna porážka mladší přípravky na umělé trávě v Trutnově

7. kolo Skaličan KP MLP - neděle 22.10.2017 - hřiště Trutnov.

Za deštivého počasí jsme tentokráte zajížděli na další turnaj do Trutnova, kde nás nejprve čekal na umělé trávě domácí MFK Trutnov, Javorka/Miletín a TJ Sokol Třebeš.

MFK Trutnov – FK Jaroměř 26:3 (16:1)

Branky: Svoboda, Křen, Škoda

Na úvod silný soupeř, proti kterému se nám nedaří a tentokrát tomu nebylo jinak.  Naše Áčko drželo zpočátku se soupeřem krok, postupem času se však soupeř začal prosazovat střelecky i v soubojích jeden na jednoho. Špatné bylo i naše bránění, kdy jsme soupeři nechávali příliš prostoru. Zasloužená prohra  první poločas 5:1 (Svoboda) a druhý 6:1 (Křen). Béčko dopadlo podobně 11:0 a 4:1 (Škoda).

Javorka/Miletín – FK Jaroměř 1:20 (0:9)

Branky: Slezák 5x, Škoda 3x, Runštuk 3x, Svoboda 2x, Dohnal 2x, Křen 2x, Vávra 2x, Hemelík

Naopak druhý zápas jsme očekávali bodový zisk, i když naše  hra místy nebyla úplně pohledná, zvítězili jsme všechny naše poločasy. Áčko zvítězilo své poločasy 6:0 (Slezák 3, Svoboda 2, Dohnal) a 5:1 (Slezák 2, Křen 2, Dohnal). Béčko zvítězilo 3:0 (Runštuk 2, Škoda) a 6:0 (Škoda 2, Vávra 2, Hemelík, Runštuk).

TJ Sokol Třebeš – FK Jaroměř 2:12 (1:7)

Branky: Slezák 4x, Dohnal 2x, Svoboda 2x, Runštuk 2x, Libich, Škoda

Poslední zápas nás čekal tým, se kterým máme vyrovnanou bilanci (1 výhra a 1 prohra) a dosavadní vzájemné zápasy byly velmi vyrovnané a výsledkově těsné. Dnes jsme však dominovali my. Náš dnešní nejhezčí výkon, kdy jsme byli silnější a důslednější v osobních soubojích. Nakonec zasloužená výhra Áčka po první půli 5:1 (Slezák 3, Dohnal, Svoboda) a 3:0 (Slezák, Dohnal, Svoboda) po druhé půli. Béčko své poločasy zvítězilo 2:0 (Libich, Škoda) a 2:1 (Runštuk 2).

Sestava FK Jaroměř „A“: Polák – Slezák, Svoboda, Dohnal, Kuna, Křen, Kašajík

Sestava FK Jaroměř „B“: Schovánek, Vávra, Libich, Škoda, Runštuk, Hemelík

Trenéři Petr Libich, Martin Slezák: Dnešní turnaj jsme začali za mírného deště „ospalým“ tempem a mokrá „umělka“ nám také zprvu dělala větší problémy při zpracování a vedení míče. Postupem času jsme si začali přivykat a naše výkony šly zápas od zápasu nahoru. Vrcholem byl poslední zápas proti Třebši, kdy jsme celkem jasně dominovali a zaslouženě vyhráli. Velmi dobrým výkonem se prezentoval poprvé jako brankář Patrik Polák. Děkujeme všem klukům za bojovnost a rodičům, babičkám, dědečkům za dopravu a podporu v hledišti. A Jedeme dál, příště nás čeká poslední mistrovský venkovní turnaj v Jičíně.

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.