Jedna výhra mladší přípravky a dvě porážky s domácím týmem.

6. Kolo Skaličan KP MLP 14.10. 2017 – hřiště Chlumec n/Cidlinou

Na  turnaj jsme tentokráte zajížděli na těžkou půdu do Chlumce, kde nás čekali soupeři  Javorka/Miletín a ve dvojzápase domácí Chlumec/RMSK.

FK Jaroměř – Javorka /Miletín 27:9 (14:2)

Branky: Slezák 6, Runštuk 4, Škoda 4, Dohnal 3, Libich 2, Kuna 2, Křen 2, Polák 2, Derner, vlastní

Proti soupeři, na kterého se nám herně daří, naše Áčko začalo ospale a bez pohybu, soupeř toho využil a jako první skóroval. Potom jsme se probudili a postupně přebírali iniciativu. Výsledkem toho bylo skóre o poločase 6:1 (Slezák 4, Dohnal, Kuna). Béčko svůj poločas zvítězilo 8:1 (Runštuk 3, Libich 2, Škoda 2, Derner). Druhý poločas Áčko pokračovalo v pohledné hře a znovu si zastřílelo 10:3 (Slezák 2, Dohnal 2, Křen 2, Polák 2, Kuna, vlastní). Béčku už se tolik nedařilo  střelecky prosadit proti šikovnému brankáři soupeře a prohrálo těsně 3:4 (Škoda 2, Runštuk).

Chlumec/RMSK – FK Jaroměř 15:4 (5:2)

Branky: Runštuk, Škoda, Křen, Polák

První zápas proti silnému soupeři jsme se drželi a dlouho jsme byli rovnocenným soupeřem. První poločas Áčko prohrálo 0:2. Béčko prohrálo těsně 2:3 (Runštuk, Škoda). Druhý poločas nám už pomalu docházeli síly a chuť se poprat o co nejlepší výsledek. Soupeř dobře kombinoval a byl silnější v osobních soubojích. Áčko druhý poločas ztratilo 2:5 (Křen, Polák) a Béčko dopadlo podobně 0:5.

Chlumec/RMSK – FK Jaroměř   21:2  (9:0)

Branky: Slezák, Křen

Druhý zápas jsme už působili odevzdaně, bez chuti a bojovnosti se vítězit nedá, proto jsme zaslouženě první poločas prohráli Áčko 0:4 a Béčko 0:5. Druhý poločas probíhal podobně s výsledky 2:8 (Slezák, Křen) a 0:5.

Sestava FK Jaroměř „A“: Kříž - Slezák, Dohnal, Kuna, Kašajík, Křen, Polák

Sestava FK Jaroměř „B“: Vávra – Libich, Škoda, Runštuk, Hemelík, Derner, Tannhäuser

Trenéři Petr Libich, Martin Slezák: Dnes můžeme být spokojeni s výkonem v prvním zápase, kdy nám vycházelo téměř vše.  Naopak proti silnějším soupeřům hrajeme bez chuti a nasazení, výšková převaha soupeře a agresivita nám dělá problémy v osobních soubojích. Na to se ale nemůžeme vymlouvat, teď se soustředíme na další kolo a tréninky. I tak klukům děkujeme za snahu a bojovnost, rodičům za dopravu a podporu v hledišti.

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.