Dvě výhry a jedna prohra mladší přípravky na domácím turnaji

4. kolo Skaličan KP MLP 28.9.2017 – hřiště Jaroměř

Po týdenní pauze, zapříčiněné nepřízní počasí, se další turnaj odehrál na domácí půdě v Růžovce. Dnes k nám přijeli soupeři z Trutnova a Jičína. S Jičínem nás čekal dvojzápas, kvůli odloženému 3. kolu z minulého víkendu.

FK Jaroměř – MFK Trutnov  7:22 (3:16)

Branky: Slezák 2, Libich 2, Dohnal, Svoboda, Runštuk

Na úvod nás čekal těžký soupeř, kterému jsme v prvním kole KP vstřelili pouze jednu branku. Dnes naše Áčko začalo dobře a brzy se dostalo do dvoubrankového vedení. To jsme však neudrželi a soupeř výsledek i díky našim chybám otočil. Poločas tak skončil 3:5 (Svoboda, Runštuk, Slezák). Béčko svůj poločas prohrálo 1:6 (Dohnal). Druhý poločas naše Áčko prohrálo 1:5 (Slezák) a Béčko prohrálo 2:6 (Libich 2). Soupeř byl v utkání lepší a zaslouženě vyhrál.

FK Jaroměř – SK Jičín 18:5 (8:3)

Branky: Slezák 5, Svoboda 3, Dohnal 3, Křen 3, Runštuk 2, Libich, Škoda

Tento zápas Áčko nastoupilo oba poločasy proti mladšímu týmu soupeře a střelecky se prosadilo, když první poločas vyhrálo 8:0 (Slezák 3, Svoboda 2, Runštuk 2, Křen) a druhý poločas 5:0 (Slezák 2, Křen 2, Svoboda). V tomto zápase jsme si chtěli zahrát fotbal, roztáhnout hru do stran a vyzkoušet nějaké kombinace. To se nám ale moc nedařilo a spíše jsme situace řešili individuálně, než bychom si přihráli. Béčko statečně bojovalo proti silnějšímu týmu soupeře a první poločas prohrálo těsně 2:3 (Libich, Dohnal). Druhý poločas však stejným výsledkem soupeře porazil  3:2  (Dohnal 2, Škoda).

FK Jaroměř – SK Jičín 21:6 (10:3)

Branky: Dohnal 7, Slezák 3, Svoboda 2, Schovánek 2, Škoda 2, Hemelík 2,                           Runštuk, Kuna, Kašajík

Druhý zápas proti stejnému soupeři se týmy prohodili a Áčko se utkalo se silnějším týmem Jičína. Zápas byl velice vyrovnaný se šancemi na obou stranách, poločas tak skončil 2:2 (Slezák, Svoboda). Druhý poločas byl stejně vyrovnaný a dramatický až do konce. Tentokrát jsme zvítězili 5:4 (Slezák 2, Runštuk, Kuna, Svoboda).  Béčko čekal slabší tým soupeře tak si s chutí zastřílelo. První poločas 4:0 (Schovánek 2, Dohnal 2) a druhý poločas 10:0 (Dohnal  5, Hemelík 2, Škoda 2, Kašajík).

Sestava FK Jaroměř „A“:  Kříž – Slezák, Svoboda, Kuna, Runštuk, Křen, Polák, Derner

Sestava FK Jaroměř „B“: Schovánek – Libich, Škoda, Dohnal, Hemelík, Kašajík, Tannhäuser

Trenéři Petr Libich, Martin Slezák:  Dnes jsme chtěli na domácí půdě ukázat přítomným rodičům a fanouškům, jak si zahrajeme a užijeme fotbal. Viděli jsme mnoho pěkných branek a individuálních akcí, obranných soubojů a zákroků brankářů. Na druhou stranu nám ukázal i mezery v naší hře, hlavně v zápase proti Trutnovu. Stále je na naší hře hodně věcí ke zlepšení a o to se budeme snažit při trénincích.  Děkujeme rodičům za fandění a pomoc s přípravou hřiště.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.