Velmi dobrý výkon a stříbrné medaile 2008ček na turnaji v Červeném Kostelci

MLP (ročník 2008) - 29.1.2017 - HT Červený Kostelec.

neděli 29.1.2017 jsme odehráli další ze série halových turnajů s ročníkem 2008. Zúčastnili jsme se turnaje v Červeném Kostelci. Na poslední chvíli nás postihly nějaké omluvenky, ale kluci si s tím poradili nadmíru dobře a získali stříbrné medaile, když prohráli až ve finále se soupeřem, kterého ve skupině dokázali porazit !

Výsledky našeho týmu ve skupině:

FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec 1:0

Branky: Poděbradský

V utkání jsme byli herně aktivnější než soupeř a z mnoha šancí jsme vytěžili pouze jednu vstřelenou branku. V obraně jsme byli bezchybní a tak jsme slavili první výhru. Branku strážil Matěj Baudyš.

FK Jaroměř – MFK Nové Město 2:1 

Branky: Dohnal 2x

Do utkání jsme vstoupili aktivní hrou a soupeře jsme zatlačili na jeho půlce. Z našeho tlaku jsme vytěžili pouze dvě branky. Soupeř ke konci zápasu z brejkové situace utkání ještě zdramatizoval, výhru jsme však už nepustili. V brance měl úspěšnou premiéru Vašek Chejnovský.

FK Jaroměř – ZŠ Náchod 6:0

Branky: Baudyš 2x, Dohanl 2x, Prokš, Slezák

Jednoznačný výsledek, ale předvedená hra z naší strany tak jednoznačná nebyla. Místo toho abychom hru uklidnili, roztáhli do stran a zahráli si fotbal, tak jsme se přizpůsobili hře soupeře. Díky soupeřově nesehranosti se zrodilo naše vysoké vítězství. Branku strážil Tomáš Poděbradský.

FK Jaroměř – MFK Trutnov 2:0

Branky: Baudyš, Poděbradský

Z naší strany nejpovedenější a nejhezčí zápas na turnaji proti vynikajícímu soupeři. Aktivním napadáním už při zakládání útoku soupeře jsme ho nepustili ke kombinační hře a po zásluze zvítězili. Od všech hráčů perfektní výkon a nasazení. Branku střežil Vašek Chejnovský.

Semifinále:

FK Jaroměř – FK Náchod 3:0

Branky: Dohnal, Poděbradský, Prokš

Další bojovné utkání proti kvalitnímu soupeři. Byli jsme aktivnější a v koncovce úspěšnější, než soupeř. V brance nastoupil Vašek Chejnovský. 

Finále:

FK Jaroměř – MFK Trutnov 1:3

Branky: Baudyš

Ve finále nám soupeř z Trutnova vrátil porážku ze základní skupiny. Špatným řešením situací v našem obranném pásmu jsme umožnili soupeři skórovat a vstřelit tři branky. Na naší hře se čím dál více projevovala únava a my už neměli síly cokoliv vymyslet. V závěru utkání vstřelil branku Matěj Baudyš. 

 

Celkové pořadí turnaje: 1. MFK Trutnov, 2. FK Jaroměř, 3. FK Náchod, 4. Rtyně/Úpice, 5. Nové Město n.M., 6. TJ Červený Kostelec (08), 7. FC Spartak Rychnov, 8. TJ Červený Kostelec (09), 9. Spartak Police n. Metují, 10. ZŠ Náchod

 

Petr Libich a Martin Slezák, trenéři FK Jaroměř: Kluci dnes odehráli velmi dobrý turnaj a ve všech zápasech se prezentovali velmi dobrou hrou a bojovností. Ke konci zápasu nám již možná trochu docházely síly, neboť jsme ve finále podlehli Trutnovu, který jsme dokázali ve skupině po velmi dobrém výkonu porazit. Navíc i celkové skóre 15:4 ze 6ti zápasů je velmi potěšitelné. Kluci, jen tak dál...

Nejlepším hráčem turnaje byl pak zvolen po zásluze Tomík Poděbradský - gratulujeme !

Sestava FK Jaroměř: Poděbradský, Baudyš, Slezák, Dohnal, Wache, Chejnovský, Prokš

Rodičímům děkujeme za dopravu a podporu v hledišti.

29.1.2017 - 1 29.1.2017 - 2 29.1.2017 - 3

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.