Mladší přípravka - sezona 2015/2016 (ročník 2007 a mladší)

Utrpení mladší přípravky v Chlumci nad Cidlinou

7. kolo KP MP - 29.5.2016 v Chlumci nad Cidlinou

FK Jaroměř : TJ Jiskra Hořice 13:9 (8:5)

FK Jaroměř : Chlumec/RMSK Cidlina  6:28 (3:11)

Na nedělní turnaj jsme odjížděli sice částečně oslabeni o pár hráčů, ale tuto sezonu to není nicneobvyklého. Červený tým po pochvalách z minulého týdne měl zase hlavu v oblacích a do prvního zápasu přistoupil velmi vlažně. Naštěstí to na tým z Hořic stačilo, ale to co jsme předvedli na hřišti nebyl vůbec náš fotbal. Sice jsme si vytvořili šance, ale všichni jako by ještě spali. Náš přístup bohužel už však nestačil na domácí družstvo z Chlumce. Nebyli jsme si schopni přihrát natož se dostat do více šancí. Po výměně stran jsme čekali od červeného týmu, alespoň nějaké zlepšení, ale toho jsme se bohužel nedočkali. 

Tým zelených na hřišti v Chlumci předvedl narozdíl od červených dva velmi rozdílné zápasy. Proti týmu z Hořic jsme první poločas udrželi dobrou remízu, díky tomu, že jsme si byli schopni nahrát balon a celý tým běhal i bez balonu a tím jsme se dostávali i do šancí, které jsme bohužel moc neproměňovali, ale hráli jsme pěkný fotbal a každý si plnil co měl. Druhý zápas s Chlumce byl úplně jiný. Najednou jsme na hřišti měli tým, který vůbec neběhal bez balonu a když jsme získali balon, tak nebylo komu dát, jelikož všichni chodili. Často se nám stávalo, že jsme pustili soupeře do protiútoku 3 proti 2 a soupeř si z nás dělal tréninkové kužely. Druhý poločas jsme začali velmi aktivně a vypadlo to, že bychom mohli i tým domácích přehrávat a udržet solidní výsledek, ale toto tempo jsme vydrželi pouze 3 min a poté jsme se vrátili k výkonu z prvního poločasu a znovu se stali kužely na trénink. 

Sestava FK Jaroměř ,,A" (červení): Hanák, Bedlek, Machač, Ponikelský, Kuna, Poděbradský

Sestava FK Jaroměř ,,B" (zelení): Baudyš - Pitor, Dohnal, Sodomka, Slezák, Svoboda

Mladší přípravka si na domácím turnaji vybojovala 3 body

6. kolo KP MP - 22.5.2016 - hřiště v Jaroměři.

FK Jaroměř : MFK Trutnov 16:19 (8:9)

Branky: Ponikelský 5x, Bedlek 4x, Machač 3x, Mrkos 2x, Poděbradský, Dohnal 

MP, FK Jaroměř MP - MFK Trutnov, 22.5.2016, foto: Václav Mlejnek Štěpán Ponikelský překonává trutnovského brankáře. Foto: Václav Mlejnek

FK Jaroměř : FC Hradec Králové B 16:15 (9:10)

Branky: Machač 7x, Ponikelský 3x, Poděbradský 3x, Bedlek 2x, Mrkos

 

Na domácím turnaji se dvěma rozdílnými týmy. Zatímco náš první tým odehrál obě utkání vcelku zdařile, vytvářeli jsme si šance a dostávali jsme soupeře pod tlak, bohužel však se nám nedařilo proměnit nespočet gólových šancí. Druhý tým přistoupil k oběma zápasům velice laxně. Bez balonu jsme se prakticky nepohli, nedokázali jsme se nabídnout spoluhráči s balonem a šance, které jsme si vypracovali byli záležitostí pár úniků a žádné pěkné fotbalové akce. Bohužel však se fotbal bez běhání a nabídkách do volných prostorů neobejde!

Sestava FK Jaroměř ,,A": Pospíšil - Machač, Poděbradský, Ponikelský, Mrkos, Bedlek

Sestava FK Jaroměř ,,B": Baudyš - Pitor, Dohnal, Sodomka, Slezák, Svoboda

V Opočně vydřela Mladší přípravka alespoň 3 body

5. kolo KP MP - 14.2.2016 v Opočně.

FK Jaroměř : FKM Javorka/Miletín  10:9 (7:3)

Branky: Ponikelský 4x, Bedlek 3x, Dohnal 2x, Hanák

FK Jaroměř : SK Dobruška/Opočno 8:16 (4:8)

Na další turnaj jsme odjížděli do Opočna. V prvním zápase proti Javorce jsme nastoupili vlažně, ale naštěstí to stačilo. Dostali jsme se do mnoha pěkných akcí, ale chybělo nám hodně přesné zakončení a díky tomu jsme uhráli velmi těsné vítězství. S Dobruškou jsme očekávali velmi těžký zápas, a to se potvrdilo. Opět nás trápila koncovka a dostávání se do gólových šancí. Hodně nám dělal problém tvrdý přístup protihráčů, kteří hráli dost do těla a nedokázali jsme se s tím vyrovnat a začali se dohadovat jak s rozhodčím, tak s protihráči. To vyústilo v to, že jsme se již nesoustřeďovali na hru a Dobruška měla více ze hry. Měli bychom se, hlavně náš první tým, pro příště věnovat více naší hře a fotbalu než hádkám. 

Sestava FK Jaroměř ,,A": Pospíšil - Mrkos, Poděbradský, Bedlek, Ponikelský, Sodomka

Sestava FK Jaroměř ,,B": Baudyš - Pitor, Dohnal, Hanák, Záklasníková, Svoboda, Slezák

Na těžkém turnaji v Náchodě vybojovala Mladší přípravka 3 body

4. kolo KP MP - 8.5.2016 v Náchodě - Hamry.

FK Jaroměř : FC Hradec Králové A  8:21 (4:10)

Branky: Ponikelský 4x, Mrkos 3x, Machač

FK Jaroměř : FK Náchod 11:4 (7:2)

Branky: Ponikelský 4x, Machač 3x, Mrkos 2x, Poděbradský, Záklasníková, Pitor

Na další turnaj jsme jeli do Náchoda, kde nás čekali dva nesmírně obtížní soupeři. Začali jsme s týmem FC Hradec Králové, které sice nepřijelo v nejsilnější sestavě, ale i tak nás potrápilo a nedokázali jsme ho porazit. Náš první tým nastoupil do zápasu s velkým nasazením, dařili se nám pěkné fotbalové akce a ačkoliv jsme neměli nikoho na střídaní, tak jsme dokázali tým z Hradce přehrávat. Druhému týmu chvíli trvalo než se dokázal přizpůsobit rychlému tempu hry, ale i to potom bohužel nestačilo. Vyrovnaným týmům Hradce jsme se nedokázali vyrovnat a proto jsme vysoko prohráli. Hned po konci zápasu následoval další těžký soupeř, a to domácí FK Náchod. Na prvním týmu se začínala projevovat únava a kvůli tomu jsme již tolik nedostáváli do vhodných příležitostí, ale i tak jsme tým z Náchoda přehráli. Druhý tým se rozehrál a vytvářel si také hezké fotbalové a udržel dobrý výsledek. 

Sestava FK Jaroměř A: Pospíšil - Machač, Poděbradský, Ponikelský, Mrkos

Sestava FK Jaroměř B: Baudyš, Záklasníková, Bedlek, Pitor, Slezák, Svoboda

Mladší přípravka získala na domácím turnaji 3 body

3. kolo KP MP - 1.5.2016 turnaj v Jaroměři.

FK Jaroměř - SK Rozkoš Č. Skalice 8:20 (3:12)

Branky: Dohnal, Machač 2,...

FK Jaroměř - TJ Jiskra Hořice 15:8 (7:6)

Branky: Ponikelský 5x, Bedlek 3x, Machač 3x, Pitor 2x, Mrkos 2x

 

Sestava FK Jaroměř A: Pospíšil - Machač, Pitor, Ponikelský, Mrkos, Macsali

Sestava FK Jaroměř B: Baudyš - Bedlek, Dohnal D., Hanák, Slezák, Kuna, Svoboda

Další turnaj jsme odehrávali na domácím hřišti v Růžové ulici. V prvním zápase jsme nastoupili proti celku z České Skalice a oba naše týmy v prvním poločase ještě spaly. Nepředvedli jsme vůbec žádné fotbalové akce a ani jsme pořádně neběhali. Do druhého poločasu jsme si již dokázali pár akcí vytvořit, ale i tak jsme nedokázali výsledek napravit. S týmem Hořic už náš tým hrál na minulém domácím turnaji a prohráli jsme, tak jsme se snažili náš minulý neúspěch napravit. Oproti předchozímu zápasu s Českou Skalicí už náš fotbal vypadal o hodně lépe. Vytvořili jsme si šance, prosadili jsme se v soubojích 1 na 1 a hráli jsme náš fotbal. Musíme pochválit Kamila Kunu z mini přípravky, který, i když hraje s klukama o dva roky staršími, se nebojí chodit do soubojů. Děkujeme i ostatním klukům z mini přípravky Martinu Slezákovi a Dominiku Svobodovi a doufáme, že budou chodit dále s námi. 

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.