První jarní prohra mladšího dorostu

17. kolo AT Consult KP MD U17 - skupina A - neděle 26.3.2023 od 14:15 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - TJ Sokol Dohalice/ AFK Probluz 2:5 (1:2) 

Branky: 30. Mrkos, 90. Tran Manh Linh Nguyen - 9. Rybáček, 14. Podubecký, 54. Honegr, 67. Kulhánek, 85. Jedlička

FK Jaroměř: Dufek (C) ( 55. Pospíšil ) - Felcman D. ( 70. Křen ), Hanák, Kadlec, Nitsa - Mrkos, Baudyš, Hrobský, Tran Manh Linh Nguyen, Felcman O. - Burian ( 80. Hampl ) 

TJ Sokol Dohalice/ AFK Probluz:  Hájek - Kulhánek, Podubecký, Vít, Vyčítal ( 46. Drábek), Jedlička, Veselý, Erbs ( C ), Rybáček, Honegr ( 60. Petera), Plašil ( 46. Bičiště )

Petr Koller, Radek Kratochvíl - trenéři FK Jaroměř: Nedělní odpoledne patřilo fotbalovému utkání v Jaroměři, kde jsme se utkali s týmem Dohalic / Probluze. První půle patřila jasně hostům, kteří už v patnácté minutě vedli 2:0. Ke konci poločasu se nám podařilo snížit na 1:2. Branku vsítil Mrkos po dobrém a důrazném presinku. O pauze jsme si v šatně řekli co změnit, a vlétli na soupeře, kterému ne a ne dát další branku.  V 54. minutě jsme inkasovali, a bohužel se nám zranil zatím výborně chytající Dufek, kterého musel vystřídat Pospíšil. Těší nás, že byl s námi i Daniel Křen, který se mezi staršími kluky neztratil. Děkujeme klukům za nasazení hlavně v druhé půli, ale stále je na čem pracovat.

ŽK: 

Rozhodčí: Jansa Petr

Diváků: 30

MD FK Jaroměř - Dohalice/Probluz, 26.3.2023, foto: Václav Mlejnek Trenér Petr Koller oslavil v den zápasu i své narozeniny. Foto: Václav Mlejnek.

Fotogalerie k zápasu zde.

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.