MLD odehrál povedené utkání

5. kolo AT Consult 1. Krajská liga dorostu U 17 - skupina B - 20.9.2020 13:00 - stadion Velichovky.

FK Jaroměř / TJ Velichovky - FC Spartak Rychnov nad Kněžnou 1:6 (1:2)

Branky: 43. Krejčí ( vlastní ) - 38., 40., 77., 90. Lukášek Jakub, 84. Žák Marián

FK Jaroměř: Maurits - Hrobský ( C ),  Kňourek, Libich., Radil - Hepnar, Skalický, Holub, Lebedinský, Malý - Petera 

Střídali: Potoček, Šibor, Korityák A.

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou: Jelen - Němeček, Paleček Z., Petrusčák, Paleček J., Krejčí, Červinka ( C ), Žák, Štěpánek, Lukášek, Moskalenko

Střídali: Leimer, Kovaříček

Web TJ Velichovky: Na závěr prvního kola jsme dnes přivítali tým Rychnova nad Kněžnou, který doposud neztratil ani bod, tudíž respekt ze soupeře byl na místě. Naše souklubí se však nezaleklo, a pokud chtělo hrát o co nejlepší výsledek, museli hráči podat výkon na hranici svých sil. Příkladná bojovnost zlobila soupeře, který byl sice častěji na míči, tlačil nás, ale dlouho se přes pozornou obranu nedostal do vyložené šance. Favoritovi jsme vzdorovali více než půlhodiny hry, než přišla ztráta na útočné polovině a po rychlém výpadu do naší obrany se skóre měnilo poprvé. Do poločasu soupeř vsítil ještě dvě branky, ale jednu do vlastní sítě po zahrávaném přímém kopu hlavičkoval hostující bek nešťastně do vlastní sítě, a tak byl poločasový stav přijatelný 1:2.

To platilo do 60. minuty, než soupeř přidal třetí gól. Kluci se dnes snažili, makali, ale postupně ztráceli síly a do naší sítě napadaly ještě tři góly. Přes jasný výsledek se nemusí dnes hráči stydět, zápas odmakali, otázkou je proč to nejde i v ostatních zápasech, kde po více obdržených gólech už zápas dohrávají a nebojují až do konce. Snad si z toho dnešního zápasu dnes něco vezmou, a i když se prohraje, tak se maká o co nejpřijatelnější výsledek.

trenéři FK Jaroměř: 

Rozhodčí: Vítek Pavel

ŽK: 64. Žák

Diváků: 30

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.