Mladší dorost U17 - vstup do jarní části vítězně

15. kolo KP MLD U17 - 29.3.2018 13:45 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř - SK Pardubičky 4:0 (2:0)

Branky: 6. Puška, 25. Vejvoda, 55. Vach, 61. Bano

FK Jaroměř: Červenka - Rýdl, Kudrnáč, Filip, Škalda - Orct, Beran, Smetana (63. Paradi), Bano - Puška, Vejvoda (50. Vach)

SK Pardubičky: Mlateček - Pařízek, Hegyi P., Avgustini, Maršíček - Zezulák, Sauer, Tobeš, Dočekal (46. Menšík) - Šustr, Troják (52. Hegyi D.)

Hned od začátku domácí převzali otěže zápasu do svých rukou a tlačili do soupeře s cílem co nejdříve utkání rozhodnout a uklidnit se. To se jim do poločasu podařilo, když hosté se dostali vlastně do jediné, náznakem gólové šance.

V druhé polovině zápasu jaroměřští přidali ještě dvě branky, trochu polevili, hra se opticky vyrovnala, ale pozorná obrana domácích nepřipustila žádné komplikace, a tak si hosté do Pardubiček odváží čtyřbrankový příděl, který mohl být větší, kdyby místo drnů domácí trefovali balón.

MD FK Jaroměř - SK Pardubičky, 29.3.2018, foto: Václav Mlejnek Dvě gólové šance Alexe Bana. Vlevo po zemi neproměnil, vpravo hlavičkou skóroval. Foto: Václav Mlejnek

Tomáš Paleček, Jiří Červenka trenéři FK Jaroměř: dnes, na těžkém terénu, jsme dokázali kombinovat, přehrávat soupeře a tlačit se do zakončení. Hosté se spíše pokoušeli, na malém hřišti o rychlé brejky, se kterými si naše obrana dokázala poradit a tak výhra je zcela zasloužená.

Rozhodčí: Pálka Martin

ŽK: 0 - 0

Diváků: 10

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.