Mladší dorost U17 - druhé místo v Poháru

Finále Poháru U-17 - 17.6.2017 - hřiště Dolní Kalná

Nové Město/Česká Skalice – Jaroměř 1:1 (0:1) (P8:7)

Branky: Jakub Zamastil – Matyáš Čekal

FK Jaroměř: 

V sobotu 17.6.2017 se v Dolní Kalné odehrál také finálový turnaj Poháru mladšího dorostu U17.

Mgr. Jan Míl, server khfotbal.cz: Turnaj v Dolní Kalné byl opravdovým vyvrcholením sezony mladšího dorostu, na perfektně připraveném pažitu a ve skvělé atmosféře se hráči představili v tom nejlepším světle a divákům předvedli kvalitní výkony, krásné branky a finálový duel i neskutečné drama v penaltovém rozstřelu. V prvním utkání si poradil společný tým Nového Města a České Skalice poměrně jednoznačně s Jičínem/Javorkou, která přijela do Dolní Kalné s velmi mladým a úzkým kádrem.

Druhé semifinálové utkání ovládla překvapivě jednoznačně Jaroměř, která zdolala Třebeš 2:5 (1:3). Za Jaroměř skóroval Radek Beran, Jakub Smotlacha, Vojtěch Orct, Jakub Vach a Josef Hykš. Souboj o třetí místo byl nejhezčím zápasem na turnaji, hráči Jičína/Javorky hráli na hranici svých možností, měli ve svém týmu kanonýrka Pavla Horáčka a hlavně v zádech skvělé publikum. Diváci z Lázní Bělohrad vytvořili atmosféru, která se jen tak nevidí a své borce doslova dohnali k vítězství 6:1.

Finálový duel již byl, co se týče atmosféry, výrazně chudší, neboť jak zklamaná Třebeš, tak i Jičín/Javorka ihned po svém utkání odjeli. V prvním poločase byla lepší Jaroměř a ujala se zaslouženého vedení gólem Čekala. Po přestávce Nové Město přidalo a podařilo se mu vyrovnat. Ve velmi dramatickém penaltovém rozstřelu se rozhodlo až v desáté sérii, která rozhodla, že pohár pro vítěze putuje do Nového Města.

Slavnostního vyhlášení se zúčastnili a ceny předávali člen VV KFS Vladimír Blažej, předseda KM KFS Tomáš Navrátil a předseda FK Dolní Kalná Zdeněk Tauchman. 

Jiří Červenka, trenér FK Jaroměř:

Rozhodčí: David Žerovnický, Roman Nývlt a Josef Janota.

ŽK: 

Diváků: 

KP FKJ MD - Nové Město/Rozkoš, 19.3.2017, foto: Václav Mlejnek Střelec jediné branky Jaroměře Vojtěch Orct. Foto: Václav Mlejnek.

 

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.