Mladší dorost porazil Trutnov v poháru !

Pohár mladšího dorostu "U17" - 26.2.2015 od 16:00 - UT Trutnov

MFK Trutnov "MD" - FK Jaroměř "MD" 4:6 (3:3)

Branky: Kalhous 2x, Brádler, Fidranský - Častvaj O. (22., 47. a 52.), Bano J. (33. a 74.), Toman Petr (13.)

Sestava: Červenka - Joneš, Mertlík, Emlar, Valášek - Častvaj, Petráček, Chalupa, Bano, Balcirák - Toman P.

Střídali: Beran R.

Trutnovští dorostenci se ujali vedení po prohraném hlavičkovém souboji v 11. minutě. O dvě minuty později vystihl Petr Toman přihrávku od Valáška a vyrovnal na 1:1. Trutnov odpověděl hned po rozehrání. Několika přihrávkami přes šířku hřiště zmátl brankáře Červenku, který se již nestihl přemístit od levé tyče k pravé. Stav 2:1 vydržel do 22. minuty, kdy Petráček pronikl zleva až k brankové čáře, odkud se mu podařilo přenést míč napravo na kopačku Ondry Častvaje (2:2). Po nedovoleném zastavení nadějně rozběhnutého Petráčka kopal ve 33. minutě Jan Bano přímý kop proti zdi. Míč přeletěl nad hlavami soupeře a po ideální trajektorii, která by se dala vyučovat na fotbalové akademii (koláž zde), zapadl těsně pod horní tyčí za záda bezmocného brankáře (2:3). Pět minut před koncem poločasu oběhl trutnovský útočník našeho brankáře, vysunutého před vápno, a srovnal do šaten na 3:3.


Závar před trutnovskou bránou v první minutě zápasu.

Ve druhé, podobně vyrovnané půli, se gólově více dařilo Jaroměři. Ondřej Častvaj dovršil hattrick a brankovou úrodu korunoval krátce před koncem Jan Bano.


Matěj Petráček a jeho velká šance ve 25. minutě. Foto: Václav Mlejnek

Petr Koller, asistent Jaroměře: Jaroměř měla ze začátku zápasu více ze hry a dostala se do vedení. Trutnov postupně hru vyrovnával a výsledkem toho byl vyrovnaný poločas. Druhý poločas se hrál opět vyrovnaný fotbal nahoru a dolů, se šancemi na obou stranách. Jaroměř byla šťastnější, když dvě z nich proměnila a připsala si tak cenné vítězství.

 

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.