Hodnocení minipřípravky

Přinášíme první ze série ohlédnutí za podzimní částí fotbalových soutěží očima trenérů jednotlivých týmů. Dnes Jan Ruprich okomentuje výsledky našich nejmenších hráčů z minipřípravky, kterou trénuje s asistentem Petrem Libichem a vedoucím mužstva Jiřím Kučerou.

Skončila první polovina soutěže, jak jsi spokojen s umístěním Tvého týmu?

S umístěním jsem velmi spokojený. V tabulce se třinácti týmy se držíme v první pětici. My máme odehrané všechny zápasy, ale některé týmy jsou o dva zápasy pozadu. Tedy po neúplné tabulce jsme na 3. místě. Přinejhorším se můžeme posunout na 4. místo tabulky.

A co výkony týmu?

Náš tým předvedl ve většině případů bojovný výkon, díky kterému jsme vyhráli nebo otočili zápas. Ovšem byly zde i zápasy, u kterých nebyl výkon příliš dobrý. Kluci nedávali pozor, byli zbrklí, všemu se smáli, nebyli důrazní a díky tomu zápas dopadl špatně. Často se ale ke konci zápasu zlepšili a druhou půli hráli daleko lépe než první.

FOTTUR pro ročník 2007 a mladší - 19.11.2016, foto: Václav Mlejnek

Jan Ruprich při tréninku minipřípravky. Foto: Václav Mlejnek

Jaký zápas či turnaj stojí za připomenutí?

Nejpovedenější turnaj byl ten předposlední - soupeři Velké Poříčí a VEBA Machov. V tomto turnaji kluci spolupracovali jako tým a každý hrál dobře. Viděli jsme výstavní góly, kterým předcházely skvělé souboje o míč a kličky.

Nejlepším zápasem byla domácí odveta se Sokolem Zábrodí. Když jsme hráli u nich, tak jsme proti nim podlehli těsně 5:4. V půlce odvety jsme prohrávali 1:3. O poločase jsme si popovídali, semkli jsme se, probrali jsme pár situací, které se opakovaly a vyburcovali jsme se. Zápas jsme díky naší bojovnosti a obrovské podpoře diváků otočili na neuvěřitelných 9:7!

Co bys označil za silnou, a co naopak slabou stránku Tvého týmu?

Silná stránka je střelba a přechod do útoku. Naopak slabou stránkou je, ironicky, přechod do obrany a obrana.

Chtěl by jsi vyzdvihnout nějakého svého hráče?

Nerad vyzdvihuji jednotlivé hráče, ale obranu skvěle drží Šimon Libich. Útok pak patří Martinu Dohnalovi, Davidu Kučerovi a Jaroslavu Schovánkovi.

Co čeká na Tvůj tým v zimní přípravě?

Přípravu zahájíme turnajem ve Velké Jesenici. Poté dvakrát pojedeme do Jablonce nad Nisou, jednou do Červeného Kostelce, následně nás čeká domácí turnaj a na závěr pojedeme do Chrudimi.

S jakým cílem budete vstupovat do jarní části sezóny?

Jednoznačně zlepšení hry v obraně a tím pádem snížení inkasovaných gólů. Bylo by dobré posunout se v tabulce vzhůru. Cílem je důstojně a s hrdostí zakončit celou fotbalovou sezónu 2016/2017.

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.