Mini přípravka - ohlédnutí za podzimní částí.

Tréninková skupina mini přípravky ukončila podzimní část soutěží a venkovních tréninků a nyní přichází období halové přípravy na jarní sezonu.


Účast v soutěži mini přípravek byla pro mnohé hráče vůbec prvním setkáním s fotbalem v jeho pravé podobě a naším cílem bylo umožnit každému se zájmem hrát, vyzkoušet si atmosféru soutěžního utkání.

Sledování dětí v těchto utkáních pro nás bylo důležitou zpětnou vazbou, kde se díky zvýšené míře záteže více projevila jejich psychologická a fyziologická typologie, se kterou můžeme dále lépe individuálně pracovat. Menší nevýhodou podzimní části pro nás bylo překrývání soutěží s tréninky a tím pádem nedostatek času na nácvik základních dovedností a individuálního zlepšování. Této nevýhodě se budeme chtít v příštím soutěžním období vyhnout a v nadcházející zimní části připravujeme zefektivnění individuálního přístupu v tréninkových jednotkách tak, abychom se mohli lépe věnova dětem s rozdílnou úrovní dovedností a zároveň jsme nezapomněli na jejich všestranný pohybový rozvoj a pozitivní motivaci ke sportu.

Všem rodičům tímto děkujeme za spolupráci a za podporu, kterou věnovali svým dětem, ať už v rámci doprovodu na tréninky nebo při výjezdech na utkání.

 

minipříprava, turnaj v Jaroměři, 13.10.2015, foto: Václav Mlejnek Turnaj minipřípravky v Jaroměři. Foto: Václav Mlejnek.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.