FOTTUR JAROMĚŘ 2019/20 - pozvánka na nový ročník halových turnajů

Fotbalový klub Jaroměř

     ve spolupráci s Městem Jaroměř, Královéhradeckým krajem a Nadačním fondem na podporu fotbalové mládeže Královéhradeckého kraje, by Vás chtěl pozvat do městské sportovní haly ASVAJ, kde jsme nachystali sérii fotbalových turnajů FOTTUR JAROMĚŘ pro nejmladší základnu Vašich oddílů. Vynasnažíme se, aby turnaje měly vysokou sportovní a společenskou úroveň, ke které může přispět i Vaše družstvo přihlášením se dle nabídky do jednotlivých věkových kategorií.

Pořadatel: Fotbalový klub JAROMĚŘ, z.s.
Místo konání: ASVAJ, Otakara Španiela 817, Jaroměř, 551 01, tel. +420 604 968 412 (hala v městském sportovním areálu u gymnázia – zimního stadionu)
Startovné: 1.600,- Kč (1000,- Kč mini 3+0) splatné před začátkem turnaje
Informace a přihlášky: Jiří Červenka, tel. 605 253 010 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , Palackého 172, JAROMĚŘ 551 01

Uzávěrka přihlášek je 7 dnů před datem konání turnaje a následně budou vybraným účastníků rozeslány propozice. Výběr účastníků bude prováděn dle včasnosti podání přihlášky a hranou soutěž přihlášených družstev.
Na přihlášku uveďte kontaktní osobu, e-mail adresu a telefonní spojení, kam můžeme potvrdit Vaše zařazení do turnaje a kam budete chtít zaslat propozice na jednotlivé turnaje.

Těšíme se s Vámi na shledání v Jaroměři.

 

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.