FOTTUR 2016 - turnaj pro ročník 2005 a mladší

26.11.2016 13:30 - 18:30 hodin - hala ASVAJ Jaroměř.
 
V odpoledním klání serie halových turnajů FOTTUR 2016, se nám přestavily družstva ročníku narození 2005.
U turnajů, kde se hraje systémem "každý s každým" dává možnosti "žít" všem zůčastněným až do konce a zároveň i možnosti lepšího celkového umístění.... v tomto turnaji se tato pravda opět potvrdila.
Bez prohry jasně turnajem prošli a 1.misto obsadili borci FK Chlumec n/C, stříbrné medaile a 2.místo nakonec získal Sokol Martinice, které v posledním zápase porazil FK Jaroměř(3.místo) a právě je přeskočili v celkovém pořadí. A zároveň i posunul TJ Slovan Broumov na 4.místo..... poslední zápas provedl opět velké posuny.
Vyhrát, získat ještě individuální ceny, to je ideální stav a celkový dojem je pak o to víc umocněn... a právě to se povedlo hráčům Chlumce - nejlepší střelec Martin Reil(10 gólů) a nejlepší brankář Adam Dvořáček !!!! No a takovou náplastí na bolístku, kdy nemohla klukům pomoci v rozhodujícím zápase po inkasovaném zranění v průběhu turnaje, je ocenění pro nejlepšího hráče, které získala Anetka Škodová - FK Jaroměř.
 
Zúčastněná družstva: FK Chlumec n/C, Sokol Martinice, FK Jaroměř, TJ Slovan Broumov, SK Studenec, FKM Javorka Lázně Bělohrad

Kompletní výsledky v přílohách:

   - tabulka  
   - rozpis zápasů  
   - konečné pořadí a individuální ocenění  

FOTTUR pro ročník 2005 a mladší - 26.11.2016, foto: Evžen Malý FOTTUR pro ročník 2005 a mladší - 26.11.2016, foto: Evžen Malý

Vítězný tým FK Chlumec nad Cidlinou (foto vlevo) a třetí domácí hráči FK Jaroměř.
Fotogalerie k vyhlašování výsledků zde. Foto: Evžen Malý

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.