FOTTUR 2016 - turnaj pro ročník 2007 a mladší

19.11.2016 od 8:00 do 15:00 h. - hala ASVAJ Jaroměř.

Dalším pokračování FOTbalových TURnajů JAROMĚŘ bylo klání pro ročník narození 2007. Zde se potvrdilo, že je potřeba v celodenním turnaji hrát až do konce a žádný zápas nevypouštět, kde potvrzením této skutečnosti se  stal tým Vysokého Mýta, které v posledním kole svým vítězstvím otočil celé řazení týmů v tabulce a nakonec si odváží stříbrné medaile za 2.místo za  vítěznými Pardubicemi, které neokusily hořkost prohry. Třetí místo obsadil SK Rozkoš Česká Skalice. Je podřeba upozornit, že rozdíl mezi 2. - 5. místem byl pouze tří bodů?!?
Trochu zvláštním jevem byly individuální ceny???? Ani 8 gólů nejlepšího střelece turnaje, Michala Šolce - FK Černilov(8.místo), dnes bohužel nepomohlo vyzvednout jeho tým ze dna tabulky. Hlasování trenérů vyneslo cenu nejlepšímu brankáři turnaje Antonínu Výbornému SK Holice(7.místo) a nejlepším hráčem se stal Tadeáš Zilvar SK Dobruška(4.místo)..... vzláštní, ale určitě po zásluze.

 

Účastníci turnaje: FK Pardubice, SK Vysoké Mýto, SK Rozkoš Česká Skalice, SK Dobruška, FK Jaroměř,  MFK Nové Město n/M, SK Holice, FK Černilov

Zvítězil tým FK Pardubice, domácí FK Jaroměř skončil pátý. Nejlepším střelcem turnaje se stal Michal Šolc z FK Černilov.

Kompletní výsledky v přílohách:

   - tabulka  
   - rozpis zápasů, konečné pořadí a individuální ocenění  

FOTTUR pro ročník 2007 a mladší - 19.11.2016, foto: Václav Mlejnek FOTTUR pro ročník 2008 a mladší - 6.11.2016, foto: Václav Mlejnek

Vítězný tým FK Pardubice (foto vlevo) a domácí hráči FK Jaroměř.

 
Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.