FOTTUR 2015/2016 - turnaj pro ročník 2008 a mladší

21.11.2015 od 8:00 do 12:30 h. - hala ASVAJ Jaroměř.

První halový turnaj ze šestého ročníku série FOTTUR proběhl v městské sportovní hale ASVAJ v Jaroměři v sobotu 21. listopadu 2015. Pořadatelem byl domácí fotbalový klub FK Jaroměř pod organizační taktovkou Jiřího Červenky. Zúčastnilo se šest týmů ročníku narození 2008 a mladší, tedy spadající do kategorie mladší přípravky.

Přihlášené týmy: FK Jaroměř, MFK Nové Město nad Metují, Polonia Stal Świdnica, FK Náchod, FK Dukla Praha, TJ Dobruška/Spartak Opočno

Zvítězilo družstvo Polonia Stal Świdnica. Domácí Jaroměř skončila na čtvrtém místě.

Sešla se zde zajímavá družstva z blízkého okolí, dorazily týmy nejen z Prahy, ale i z Polska. Díky vyrovnané úrovni družstev bez vyslovených propadáků zápasy nepostrádaly náboj a napínavou zápletku. Ovšem nejlépe z turnaje vyšel zahraniční tým - Polonia Stal Świdnica, vedený Antkem Kmiecikem, který si odnesl ohodnocení nejlepšího střelce turnaje. Druhé místo si odvážejí malé naděje Dobrušky a Opočna ve spojeném týmu TJ Dobruška/TJ Spartak Opočno. Těsně za nimi, a to jen kvůli vzájemnému utkání, skončila bronzová pražská Dukla. Domácí v tomto turnaji obsadili 4. místo. Na lepší umístění nedosáhli přesto, že měli ve svém středu nejlepšího hráče turnaje Tomáše Poděbradského (ze zúčastněných šesti družstev získal 5x hlas trenérů, bez hlasu svého trenéra). V celkovém součtu skončil na 5. místě FK Náchod s nejlepším brankářem turnaje Danielem Koubkem a šestým týmem v pořadí byl MFK Nové Město n. M.

Každopádně se dnes hrál pěkný fotbal, zábava pro děti, starosti pro rodiče (to k tomu patří) a snaha trenérů (ta musí být pokaždé). Prostě parádní den. A takových turnajů máme do konce roku nachystaných ještě šest (žel pro případné zájemce již plně obsazených) napříč nejmladšími ročníky. Na 55 možných startů na tyto turnaje hlásilo 72 týmů!!!

Určitě děkujeme všem za projevenou důvěru a budeme se těšit na vaši návštěvu.

Sestava FK Jaroměř: Poděbradský, Baudyš, Mascali, Svoboda, Dohnal, Slezák, Sodomka, 


Výsledkový servis:
   - účastníci
   - rozpis zápasů
   - tabulka
   - pořadí

FOTTUR pro ročník 2008 a mladší - 21.11.2015, foto: Václav Mlejnek FOTTUR pro ročník 2008 a mladší - 21.11.2015, foto: Václav Mlejnek

Vítězný tým z Polska (foto vlevo) a domácí hráči FK Jaroměř. Fotogalerie k vyhlašování výsledků zde.

 

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.