ban_20240420_Hejtmnkovice_vysl
Jaroměř 20.4.24 - Jaroměřská rezerva zvítězila nad Sokolem Hejtmánkovice 6:0

Novinky

Rozhovor Deníku s Jiřím Lebedinským

Kategorie: Novinky

Náchodský denik přinesl ve čtvrtek 21.6.18 rozhovor s končícím předsedou jaroměřského fotbalového klubu Jiřím Lebedinským k tématu uplynulé sezóny 2017/18.

Jak doma, tak i v Náchodě jsme mohli bodovat

Z rozhovoru vyjímáme:

Je konečné druhé místo důvodem k absolutní spokojenosti, nebo by se našla i nějaká ale?
Tak nějaká ale se najdou vždycky a absolutní spokojenost podle mě neexistuje, alespoň u mě ne. Určitě jsme nezvládli spoustu zápasů, ve kterých jsme měli jednoznačně vyhrát a bodovat.

Na nakonec vítězný Náchod jste ztratili propastných devatenáct bodů. Kde jste je podle vás hlavně prohospodařili?
Je to opravdu hodně a marně pátrám v paměti, kdy někdo takovýmto rozdílovým způsobem vyhrál Krajský přebor. Určitě jsme je prohospodařili ve vzájemných zápasech, neboť jak doma, tak i v Náchodě jsme určitě mohli bodovat, neboť tyto zápasy se pro nás vyvíjely dobře. Nakonec se však průběh zápasu a konečný výsledek obrátil vždy ve prospěch Náchoda. Rovněž nám pak docela utekl i začátek jarní části sezóny, která nám opravdu ani herně, ani výsledkově nevyšla, kdy největším naším problémem bylo střílení branek.

Každý konec sezóny s sebou přináší změny v kádru. Jak se toto dotkne Jaroměře?
Změny v kádru jsou po každé sezóně myslím všude a nejinak tomu bude i na příští sezónu v Jaroměři. Tyto změny se nakonec ale již nebudou týkat mé osoby, jako tomu bylo doteď, neboť v pozici předsedy a „manažera“ mužů po této sezóně končím. Takže z tohoto důvodu nedokážu v tuto chvíli přesně říci, jak hodně se to Jaroměře dotkne, neboť to opravdu teď nevím.

Letos jste skončili druzí, znamená to, že v příští sezóně budete pokukovat po příčce nejvyšší?
Jak znám pana Exnara, tak chce vždy vyhrát, takže určitě bude pokukovat po příčce nejvyšší. Otázkou však je, jak velké budou zmiňované změny v kádru ,,A“ týmu pro příští sezónu.

Kdy vstupujete do přípravy a bude u týmu i nadále úspěšný trenér Exnar?
Přípravu začínají „,A“ muži Jaroměře dne 13. července a sehrají včetně poháru šest přátelských zápasů. Otázka setrvání pana Exnara u týmu se myslím ještě bude řešit, ale dle předběžných signálů bude u týmu určitě pokračovat i nadále.

Autor: Michal Rojšl

Celý rozhovor si můžete přečíst zde.
Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.