ban_20240420_Hejtmnkovice_vysl
Jaroměř 20.4.24 - Jaroměřská rezerva zvítězila nad Sokolem Hejtmánkovice 6:0

Novinky

Finále Poháru KHK U-17 hostila Jaroměř

Kategorie: Novinky

Finále Poháru mladšího dorostu KHK - 15.6.16 10:00 - Jaroměř

SK Jičín - FC Olympia HK 2:1 (0:1)

 

Finále Krajského poháru dorostu U-17 proběhlo ve středu 15.6.2016 v Jaroměři v Růžové ulici. Turnaj provázelo deštivé počasí.

V prvním semifinále se utkaly týmy Červeného Kostelce a Jičína (1:6), ve druhém semifinále prohrálo Nové Město s FC Olympia Hradec Králové. Vyrovnaný zápas skončil v normální hrací době remízou 1:1, na pokutové kopy byla šťastnější Olympie.

Zápas o třetí místo mezi Červeným Kostelcem a Novým Městem byl velmi vyrovnaný. Štěstí se nakonec přiklonilo na stranu hráčů Červeného Kostelce, kteří zvítězili 2:1.

Finále Poháru KHK U-17, Olympia HK - SK Jičín, 16.6.2016, foto: Václav Mlejnek Tři minuty před koncem finálového zápasu hráč s číslem 7 po sólovém úniku zvrátil nerozhodný stav ve prospěch Jičína.

Ve finále mezi týmy FC Olympia a SK Jičín se do vedení dostali hráči hradeckého klubu a poločas vyhráli 1:0. Jičín však nesložil zbraně. Druhý poločas tak přinesl hodně dramatický průběh, kdy jičínští nejprve srovnali a krátce před koncem dokonce otočili skóre ve svůj prospěch. V poslední minutě přišla červená karta pro hráče Jičína a penalta pro Olympii. Tu však kapitán Olympie neproměnil. Mladíci z SK Jičín se tak stali celkovým vítězem letošního ročníku Poháru KHK v kategorii U-17.

Ceny všem účastníkům předával PTM KFS KHK pan Karel Havlíček a sekretář domácího oddílu pan Jiří Červenka. 


Finále Poháru KHK U-17, Olympia HK - SK Jičín, 16.6.2016, foto: Václav Mlejnek Penaltu proti Jičínu v posledních sekundách zápasu kapitán Olympie (zcela vlevo a zcela vpravo) neproměnil. Foto 2x: Václav Mlejnek


Fotogalerie Poháru KHK U-17 v Jaroměři:
  - semifinále Č. Kostelec - N. Město
  - finále Olympia HK - SK Jičín.

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.